De Magie van Sinterklaas

De Magie van Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Magie van Sinterklaas.

 • 1 x 75 minuten : € 1650,00
 • Reiskosten: incl. 100 km. va. Zoetermeer, daarna € 0,70 per km. (v.v.)
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De enige echte Sinterklaas heeft samen met master illusionist Winfried de handen ineen geslagen. Samen ontwikkelden zij een unieke Sinterklaasshow die zijn weerga niet kent. Vindt u een clown of kindergoochelaar te saai? Dan is een illusieshow echt iets voor u. Een spectaculaire show vol grote en spannende illusies gemaakt voor het hele gezin. Een sinterklaasvoorstelling gemaakt voor kinderen en ouders van nu.

Een Sinterklaasshow voor ilusies en magie

Winfried is een succesvolle internationale meester illusionist en bekend van TV. Hij verwierf succes en grote bekendheid door groot opgezette illusieshows in het binnen- en buitenland. Hij vond het tijd om voor de sinterklaasperiode een show te ontwerpen die  anders is dan alles wat er nu is. Sinterklaas is zijn grote held en de inspiratie om een mooie sinterklaasshow te maken, had hij snel gevonden. Want de Sinterklaastraditie en de verbazing van zijn trucs en illusies zijn gebaseerd op één ding …. “echte magie!”

Een uniek Sinterklaasprogramma inclusief een bezoek van Sinterklaas

De unieke illusies volgen elkaar in een razend tempo op. In 45 minuten zal je weg dromen bij de familie sintshow geheel in het Sinterklaasthema. Deze show is perfect geschikt voor een bedrijfsfeest, sinterklaasviering, winkelcentra, theaters of evenementen. Maar na de illusieshow in sinterklaassfeer is het niet afgelopen. Meteen na de show is er een meet and greet met de cast en Sinterklaas (deze 30 minuten kunt u zelf als organisator of bedrijf, invullen) Bijvoorbeeld een fotomoment met uw gasten, illusionist Winfried en Sinterklaas. Of heeft u liever dat Sinterklaas cadeautjes uitdeelt, een prijsuitreiking doet of heeft u een andere wens? U mag het zeggen. Dus nodig master illusionist Winfried uit samen met de enige echt Sinterklaas en wij garanderen u een spectaculaire show en Sinterklaasbeleving waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Technische specificaties Sinterklaasshow - De Magie van Sinterklaas

 • Tijdsduur: 45 minuten show
 • Meet and greet: 30 minuten na de show
 • Geluid: A set
 • Cast: Winfried, assistente (magicbabe) en Sinterklaas
 • Speelruimte: 6x4 meter en 3x3 voor het plaatsen van de illusies als de show niet speelt.

EXTRA: Ook is er een consumentenactie die bij deze show hoort. Dus voor winkelcentrum en shopping center is dit een perfecte aanvulling in deze periode. Informeer hiernaar. 

Extra:
Bij oplegging maatregelen door de overheid bij Covid kan deze boeking niet geannuleerd worden, maar er kan gekozen worden door de volgende uitvoer:
- Via een Live Stream.
- Drive Thru op de locatie.

 

Specificaties van De Magie van Sinterklaas

 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Leeftijd: kinderen van 4 t/m 10 jaar
 • Begeleiding: 3 personen
 • Reiskosten: incl. 100 km. va. Zoetermeer, daarna € 0,70 per km. (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Magie van Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Magie van Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jay Wammes

Jay Wammes

Verkoopassistent
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact