De Staff Van Sinterklaas + TV Sinterklaas

De Staff Van Sinterklaas + TV Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Staff Van Sinterklaas + TV Sinterklaas.

  • 1 x 90 minuten : € 1695,00
  • Reiskosten: € 0,19 per km. vanaf Amsterdam
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In ‘De Staff Van Sinterklaas LIVE’ zorgen de leukste pieten Jongenspiet, Meisjespiet & Kleine piet (O.A. bekend van de HIT serie ‘De staff van Sinterklaas’) voor een heus Sinterklaasspektakel! Met hun bekende hits als ‘Bailailalé’, ‘Feest met de Staff van Sinterklaas’ en ‘De verloren verlanglijstjes’ weten zij met het jonge publiek (en stiekem ook met de mama’s en papa’s) het dak eraf te blazen! Naast het zingen en het dansen worden er in deze show ook toffe spelletjes gespeeld, waarbij je natuurlijk gave prijzen kunt winnen!

Een hippe Sinterklaasshow inclusief bezoek van TV Sinterklaas

Op het einde van de show zingen de pieten natuurlijk de enige echte Sinterklaas binnen, waarvoor ze samen met alle kids een heus optreden gaan geven.

Na de show blijft Sinterklaas natuurlijk nog gezellig bij de kinderen om tekeningen aan te nemen, eventueel de cadeautjes uit te delen en natuurlijk een mooie foto te maken van dit speciale moment!

O.A. is deze show geschikt voor intochten, winkelcentra, bedrijfsfeesten en evenementen!

WIST JE DAT: Onze Sinterklaas Fred Butter o.a. bekend is van De club van Sinterklaas serie, de Youtube-Hit serie ‘De staff van Sinterklaas’, Het grote Sinterklaasverhaal & meerdere malen als Sinterklaas in AHOY heeft gestaan bij het Club van Sinterklaas feest?!

Specificaties De Staff Van Sinterklaas + TV Sinterklaas

  • Tijdsduur: 30 tot 45 minuten show + 45 minuten bezoek van Sinterklaas
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Aantal personen: 4 acteurs + 1 geluidsman

Specificaties van De Staff Van Sinterklaas + TV Sinterklaas

  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: € 0,19 per km. vanaf Amsterdam

Boeking of een optie plaatsen voor De Staff Van Sinterklaas + TV Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Staff Van Sinterklaas + TV Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact