Piano Pieten

Piano Pieten boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piano Pieten.

  • 1 x 45 minuten : € 3250,00
  • Reiskosten: € 0,85 per km vanaf Molenaarsgraaf v.v.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Rommel de Bommel, wat een gestommel, hoor ik me daar... de vrolijke klanken van de Te Gekke Piano Pieten?
Ervaar met al jouw medewerkers en hun gezin het allergrootste sing-a-long Sinterklaasfeest op jouw eigen bedrijfslocatie!

Haal de meest unieke Sinterklaasact van dit moment in 'huis': de Te Gekke Piano Pieten Show.

Op hun twee prachtige Pepernotenvleugels spelen de pieten op verzoek van de kinderen, en natuurlijk ook van de ouders, de meest favoriete Sinterklaasliedjes aller tijden! Het repertoire van de Piano Pieten kent geen grenzen, dus vraag maar raak.

Natuurlijk zal Sinterklaas niet ontbreken in deze show!

Na afloop kunnen de kinderen natuurlijk ook op de foto met Sint en de Piano Pieten. Daarnaast kunnen Sint en de Piano Pieten cadeautjes uitdelen aan de kinderen. De cadeautjes kunnen door ons vezorgd worden.
 
Naast het interactieve liveoptreden van de Piano Pieten bereiden zij, samen met het publiek, in afwachting van de komst van Sinterklaas, ook het grote feest voor! Alles moet helemaal pepernootperfect, tiptoptaaitaai in orde zijn! Maar, waarom maakt Politiepiet zich dan toch zo druk? Via een liveverbinding met het Pietenpolitiebureau, zichtbaar op het grote scherm, blijkt het complete chaos te zijn. Wat is daar toch aan de hand? Zullen de kinderen samen met Sinterklaas en de Piano Pieten het grote mysterie kunnen oplossen?
 
Geniet samen van vrolijke muziek, hilarische humor, gigagezellige grapjes en sensationele spanning, mét bezoek van Sinterklaas, in de allerleukste act van het jaar: De Te Gekke PianoPietenShow! 

Specificaties van Piano Pieten

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,85 per km vanaf Molenaarsgraaf v.v.

Boeking of een optie plaatsen voor Piano Pieten?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piano Pieten kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact