Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas

JB Productions

Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Animatie Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas.

  • 1 x 45 minuten : € 895,00
  • 3 x 30 min. binnen 3 uur : € 1095,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bert en Ernie zijn net als alle kinderen dol op Sinterklaas. Wie is er niet groot geworden met Sinterklaas en de echte TV Helden Bert en Ernie.

Boek een Meet & Greet met Bert en Ernie voor jouw Sinterklaasfeest

Ernie heeft zijn rubber eend en Pietenbarret al klaarstaan en Bert is nog op zoek naar de juiste banaan en zijn Sinterklaasmijter. De duiven zijn gevoerd dus Bert en Ernie de bekende Kidshelden staan klaar om alle fans groot en klein te begroeten, met ze op de foto te gaan of gezellig samen dansen.

Bert en Ernie vieren Sinterklaas in jouw winkelcentrum of Sinterklaasfeest

Wanneer je Bert en Ernie uitnodigd voor een Meet and Greet tijdens de Sinterklaasperiode, dan weet je bijna zeker dat er veel publiek op afkomt. Want zeg nou zelf wie wil deze toppers nou niet in levende lijve ontmoeten op hun Sintbest?

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Bert en Ernie met Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact