De Trompetpiet

De Trompetpiet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Trompetpiet.

  • 1 x 30 minuten : € 650,00
  • Reiskosten: € 0,21 per km. vanaf Giessen (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Retteketetteketet! Deze Trompet Piet zorgt voor een muzikaal feest op jouw Sinterklaasfeest!

Op zoek naar een unieke en opwindende toevoeging aan je Sinterklaasviering? Deze Trompet Piet is dé Piet die zorgt voor een muzikale sensatie en een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud.
Met zijn vrolijke deuntjes en mooie trompetspel brengt deze Piet een extra dosis energie en enthousiasme naar jouw feest. Deze Trompet Piet brengt op elk evenement een feestelijke sfeer.Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, op school of in een winkelcentrum.

De klanken van de trompet schallen door de zaal en trekken de aandacht van jonge oren en nieuwsgierige blikken. Trompet Piet is niet alleen een muzikant, maar ook een entertainer die interactie zoekt met het publiek. Hij daagt iedereen uit om mee te zingen, dansen en natuurlijk genieten van de muziek.

Maak uw Sinterklaasfeest compleet met dit muzikaal Trompet spektakel van deze Piet. Voeg een vleugje ritme en melodie toe aan uw evenement en creëer herinneringen die lang zullen blijven bestaan. De Trompet Piet is ook ideaal als voorprogramma tijdens jullie sinterklaasfeest.

Kies voor de betoverende klant van de Trompet Piet. Neem vandaag nog contact met ons op en laat het muzikale feest beginnen!

 

Specificaties van De Trompetpiet

  • Geluid: Inclusief geluid
  • Reiskosten: € 0,21 per km. vanaf Giessen (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Trompetpiet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Trompetpiet kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact