De Grote Knuffelpiet

De Grote Knuffelpiet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Animatie Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Grote Knuffelpiet.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 695,00
  • Reiskosten: € 0,27 per km. vanaf Giessen (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wie wil er nu niet knuffelen met de grote Knuffelpiet? Deze Piet komt graag naar jouw Sinterklaasevenement of Winkelcentrum. Je kan de grote Knuffelpiet ook flyers of iets lekkers laten uitdelen.

Opvallende Piet op je Sinterklaasfeest

De grote Knuffelpiet is ook in te zetten op je Sinterklaasfeest. Hoe leuk is het als de kinderen aankomen en deze Piet loopt op het parkeerterrein of staat bij de ingang. Verder is het ook mogelijk om een leuke fotohoek in te richten waar de kinderen met de grote Knuffelpiet op de foto kunnen.

Specificaties van De Grote Knuffelpiet

  • Reiskosten: € 0,27 per km. vanaf Giessen (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Grote Knuffelpiet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Grote Knuffelpiet kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact