Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow

Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow.

  • 1 x 45 minuten : € 950,00 (Sint en Piet bij te boeken (Bezoek 30 minuten) (+€250))
  • Reiskosten: incl. 50 km. va. Gouda, daarna € 0,23 per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Lakei Jean-Pierre had lang uitgekeken naar zijn eerste werkbezoek met de hofmaarschalk. Het was een koninklijk onthaal van Sinterklaas en hij had er al wekenlang hard aan gewerkt. Zijn lakeien diploma had hij net gehaald en hij was klaar om te laten zien wat hij kon.

Interactieve show voor de kids!

Op de dag van het evenement kwam hij vroeg aan op de locatie en begon met het klaarmaken van alles. De kinderen zouden immers zo snel mogelijk willen beginnen met het zien van Sinterklaas. Maar toen gebeurde er iets onverwachts: de hofmaarschalk kon niet komen. Lakei Jean-Pierre was in eerste instantie in paniek, maar hij realiseerde zich dat hij de verantwoordelijkheid moest nemen en alles alleen moest organiseren.

De tijd tikte door en het was aan Lakei Jean-Pierre en de hulp van de kinderen om het koninklijk onthaal tot een succes te maken.  Gaat het ze lukken om alles op tijd af te hebben?

Jean-Pierre en de kinderen maken het onthaal klaar

Lakei Jean-pierre een royaal onthaal is een voorprogramma voor Sinterklaas. Vol met eigen muziek, interactie en humor voor zowel de kinderen als de ouders.

Specificaties van Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 50 km. va. Gouda, daarna € 0,23 per km.

Boeking of een optie plaatsen voor Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact