Pieten Disco

Pieten Disco boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muzikale Zwarte Pieten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pieten Disco.

  • 3 x 40 min. binnen 4 uur. : € 1195,00
  • 3 x 40 min. binnen 4 uur. : € 1595,00 (3 disco pieten)
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sinkerklaas is het mooiste feest van het jaar, en dat mag gevierd worden! Grijp jezelf bij je kraag, trek je foutste schoenen aan en aai jezelf over je disco-bolletje: want ‘You SHOULD Be Dancing’! Fladderend in zijn flairs houdt deze disco piet de boel en het feestje dansend draaiende door de lekkerste en bekendste sinterklaas-deuntjes door de boxen te laten druipen. Terwijl de chauffeur piet probeert het publiek niet voor hun sokken te rijden, spat elke straatsteen spontaan uit zijn voegen en verandert het in een heus sinterklaas feestje.

De pieten swingen er op los

Uitbundig uitgerust met discolichten en een rookmachine, rolt deze kleurrijke kar met een zo groot of klein fuifje als je maar wilt! Door onder andere de disco piet, dans pieten, en pieten op stelten mee te laten swingen, zet deze plaatjes draaiende parade de meest vrolijke en enthousiaste bloemetjes buiten!

Specificaties van Pieten Disco

  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Pieten Disco?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pieten Disco kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact