Muziek piet

Muziek piet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muzikale Zwarte Pieten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Muziek piet.

  • 3 x 40 min. binnen 4 uur. : € 870,00
  • 2 x 40 min. binnen 3 uur. : € 800,00
  • Reiskosten: € 0,35 per km va. Breda (vice versa)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De dagen worden korter en de nachten worden langer, dat kan maar één ding betekenen: de gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken! De tijd waarin we met z'n allen uitkijken naar de komst van de Goedheiligman en zijn trouwe Pieten. En wat is er nu leuker dan Sinterklaasliedjes zingen terwijl we wachten op de grote dag?

Muziek Piet zingt alle sinterklaas nummers mee

Gelukkig hoef je niet zelf te zingen, want de zingende Piet is er om jou te vermaken! Op het paard van Sinterklaasje trippelt ze vrolijk rond terwijl ze haar zoetgevooisde stem laat horen. Zachtjes gaan de paarden voetjes, trippel trappel trippel trap, en de zingende Piet zorgt ervoor dat het publiek in volle teugen kan genieten van haar prachtige stem en de bekende sinterklaasliedjes die ze zingt. Deze vrolijke en muzikale act is geschikt voor jong en oud en zorgt voor een heerlijke sfeer tijdens de sinterklaasperiode. Of je nu staat te wachten bij de intocht van Sinterklaas, of je gewoon thuis zit met het gezin, de zingende Piet zorgt ervoor dat je helemaal in de Sinterklaasstemming komt. En uiteraard is het geluid versterkt zodat iedereen kan meegenieten van dit muzikale sinterklaas entertainment

Specificaties van Muziek piet

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,35 per km va. Breda (vice versa)

Boeking of een optie plaatsen voor Muziek piet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Muziek piet kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact