De Lange en de Grote Piet - Steltloopact

De Lange en de Grote Piet - Steltloopact boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Lange en de Grote Piet - Steltloopact.

  • 3 x 30 min. binnen 4 uur : € 1195,00
  • 3 uur aaneengesloten : € 2200,00 (2 afwisselende duo's)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met de Lange en de Grote Piet, de langste en meest imposante hulpjes van Sinterklaas. Op hun hoge stelten steken deze twee entertainers letterlijk overal bovenuit en bezorgen ze als geen ander cadeaus bij jong en oud. Maar er is meer! De Lange en de Grote Piet weten als geen ander hoe ze een glimlach op ieders gezicht kunnen toveren. Met hun grappige en interactieve act weten ze jong en oud te vermaken en laten ze een onvergetelijke indruk achter.

Deze twee pieten torenen overal bovenuit

Of het nu gaat om een Sinterklaasviering op school, in een winkelcentrum of bij u thuis, de Lange en de Grote Piet zijn altijd in hun element. Ze zijn dol op foto's maken en zetten hun stelten graag nog wat hoger voor de perfecte foto. En wie weet, misschien wordt u wel getrakteerd op een extra verrassing tijdens hun act!

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke en verrassende act voor uw Sinterklaasviering, dan zijn de Lange en de Grote Piet de juiste keuze. Boek ze vandaag nog en laat uw gasten genieten van een onvergetelijke en interactieve Sinterklaasbeleving.

Boeking of een optie plaatsen voor De Lange en de Grote Piet - Steltloopact?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Lange en de Grote Piet - Steltloopact kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact