Acropieten - Sinterklaasact

Acropieten - Sinterklaasact boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Acropieten - Sinterklaasact.

  • 3 x 30 min. binnen 4 uur : € 1195,00
  • 2 x 50 minuten : € 1195,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bent u op zoek naar een spectaculaire en adembenemende act voor uw Sinterklaasviering? Maak kennis met de Acropieten, de meest acrobatische hulpjes van Sinterklaas!

De Acropieten hebben vele trucs op zak

Deze jonge en energieke pieten zijn ware atleten en hebben de meest indrukwekkende acrobatische moves in huis. Ze springen, draaien en balanceren als geen ander en weten het publiek keer op keer te verrassen. Met hun lenigheid, kracht en elegantie brengen ze de Sinterklaasviering naar een hoger niveau. De Acropieten zijn niet alleen ongelooflijk getalenteerd, maar ook ontzettend interactief. Ze vinden het geweldig om het publiek bij hun act te betrekken en zullen dan ook niet schromen om u uit te nodigen voor een dansje, een handstand of een salto. En het mooie is: het maakt niet uit of u jong of oud bent, iedereen kan meedoen!

Of u nu een Sinterklaasviering organiseert op school, in een theater of in een winkelcentrum, de Acropieten zijn de perfecte toevoeging aan uw programma. Met hun spetterende act weten ze jong en oud te vermaken en laten ze een onvergetelijke indruk achter.

Indrukwekkend en leuk, De Acropieten

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke en adembenemende act voor uw Sinterklaasviering, dan zijn de Acropieten de juiste keuze. Boek ze vandaag nog en laat uw gasten genieten van een onvergetelijke en interactieve Sinterklaasbeleving.

-Deze act is alleen beschikbaar met roetveegpieten
-Deze act is beschikbaar in geel-blauw of bruin-gouden pakken

Specificaties van Acropieten - Sinterklaasact

  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Acropieten - Sinterklaasact?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Acropieten - Sinterklaasact kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact