Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet

Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet.

  • 1 x 75 minuten : € 1650,00
  • Reiskosten: € 0,45 per km. v.a. Castricum (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Speurpiet is zijn geheugen kwijt, wat nu? 

Wanneer de kinderen beginnen met het zingen van het lied 'Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet', verschijnt er plotseling iemand anders dan Sinterklaas. Het is Speurpiet, die in de war is en van het podium een puinhoop maakt. Al snel komt toiletjuffrouw Annie tevoorschijn en probeert Speurpiet tot rust te brengen. Wat blijkt? Speurpiet is zijn geheugen kwijt en weet helemaal niets meer. Met Sinterklaas en Hoofdpiet onderweg, maken Annie en de kinderen zich zorgen. Hoe moet dat nu?

Annie komt al snel met een plan. Ze besluit dat zij en de kinderen Speurpiet moeten helpen om zijn geheugen terug te krijgen en weer te leren hoe hij een echte Piet kan zijn. De show staat vol met leuke liedjes, dansen en echte Pietenoefeningen, en de kinderen krijgen zelfs de kans om hun pietendiploma te halen!

Help speurpiet zijn geheugen terug te krijgen

Met veel enthousiasme en inzet proberen de kinderen en Annie Speurpiet te helpen. Ze bedenken spelletjes, zingen vrolijke liedjes en doen samen pietenoefeningen. Speurpiet begint langzaam maar zeker stukjes van zijn geheugen terug te krijgen en zijn vertrouwen in zichzelf als Piet groeit.

Net op tijd, vlak voordat Sinterklaas en Hoofdpiet arriveren, heeft Speurpiet zijn geheugen volledig terug en voelt hij zich weer een echte Piet. Hij bedankt Annie en de kinderen voor hun hulp en is klaar om Sinterklaas en Hoofdpiet te verwelkomen.

Verdien je pietendiploma's door Speurpiet te helpen!

Als Sinterklaas en Hoofdpiet eindelijk aankomen, zijn ze blij en opgelucht om te zien dat Speurpiet weer helemaal zichzelf is. De kinderen ontvangen trots hun pietendiploma's en samen met Speurpiet, Sinterklaas, Hoofdpiet en toiletjuffrouw Annie vieren ze een geweldig Sinterklaasfeest, waarbij iedereen geniet van de gezelligheid, de liedjes en de dansjes.

Uiteindelijk blijkt dat de vriendschap, de inzet van de kinderen en de zorgzame hulp van Annie ervoor hebben gezorgd dat Speurpiet zijn geheugen terug heeft en zijn plek als Piet weer heeft gevonden. Het is een bijzonder Sinterklaasfeest geworden, waarbij iedereen heeft geleerd dat samenwerken, vriendschap en vertrouwen belangrijke waarden zijn, zelfs tijdens de drukke periode van Sinterklaas.

Specificaties van Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet

  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Reiskosten: € 0,45 per km. v.a. Castricum (v.v.)

Onze klanten waarderen Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet gemiddeld met: 5 5

Totaal 1 mening
  • Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet Klant:
  • Ingevuld door: Linda van der Burg
  • Locatie: Barendrecht
  • Datum: zaterdag 25 november 2023
5 5

leuke interactie met de kinderen door de spelletjes Sint leuk door tekeningen in ontvangst nemen

Boeking of een optie plaatsen voor Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact