De Magie Piet

De Magie Piet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Magie Piet.

  • 1 x 30 minuten : € 550,00 (exclusief BTW en BUMA)
  • Reiskosten: € 0,27 per km. vanaf Giessen (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij MagiePiet, dé bron van betoverend entertainment voor jouw magisch Sinterklaasfeest! Laat je meevoeren naar een wereld vol verwondering en plezier met de verrassende goocheltrucs en interactieve optredens van MagiePiet.

Betoverend Entertainment voor een Magisch Sinterklaasfeest

Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkend voorprogramma of een magische toevoeging aan het bezoek van Sinterklaas, MagiePiet zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Met zijn magische vaardigheden betovert hij zowel kinderen als volwassenen en zorgt hij voor een lach op ieders gezicht. Boek vandaag nog en laat de magie tot leven komen op jouw Sinterklaasfeest!

Een sinterklaaswereld vol verwondering

Laat je betoveren door MagiePiet en geniet van een onvergetelijke ervaring. Zijn magische vaardigheden en interactieve performances nemen zowel kinderen als volwassenen mee in een wereld vol verwondering. Met MagiePiet op jouw evenement ben je verzekerd van entertainment van topniveau.

Kies voor een betoverend voorprogramma met MagiePiet en laat de magie tot leven komen. Neem vandaag nog contact met ons op om MagiePiet te boeken en maak van jouw Sinterklaasfeest een magisch spektakel!

 

Specificaties van De Magie Piet

  • Reiskosten: € 0,27 per km. vanaf Giessen (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Magie Piet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Magie Piet kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact