Ozosnel - Het paard van Sinterklaas

Ozosnel - Het paard van Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ozosnel - Het paard van Sinterklaas.

  • 1 x 45 minuten : € 1295,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf 's-Hertogenbosch (v.v.).
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met Ozosnel, het trouwe paard van Sinterklaas, dat op een bijzondere manier tot leven komt! Deze betoverende verschijning heeft tijdelijk zijn taken voor de Sint even gepauzeerd om samen met de kinderen de vrolijkste Sinterklaasliedjes te zingen.

Samen Met Paardenpiet en Stalknecht

Vanuit zijn gezellige stal zal Ozosnel vergezeld worden door niemand minder dan Paardenpiet of de vriendelijke stalknecht. Samen met hen zorgt hij voor een onvergetelijke ervaring waarbij de kinderen de kans krijgen om de leukste spelletjes te spelen, liedjes te zingen en spannende verhaaltjes te horen.

Een 45-Minuten Durende Show vol Voorpret

In een boeiende show van 45 minuten zal Ozosnel, samen met de vrolijke stalknecht, de kinderen voorbereiden op de komst van Sinterklaas. De show, inclusief geluid tot 100 personen, zorgt voor een interactieve en leerzame ervaring waarbij plezier en voorpret centraal staan.

Magische Herinneringen: Op de Foto met Ozosnel

Na afloop van de show hebben de kinderen de mogelijkheid om hun magische ontmoeting met Ozosnel vast te leggen. Op de foto met dit betoverende paard van Sinterklaas, een herinnering om voor altijd te koesteren.

Ozosnel biedt een unieke en onderhoudende act waarbij live zang, poppenspel en een onweerstaanbare schattige uitstraling samenkomen. Laat je betoveren door de magie van Sinterklaas en Ozosnel, en geniet van een ervaring die jong en oud zal charmeren.

Specificaties van Ozosnel - Het paard van Sinterklaas

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf 's-Hertogenbosch (v.v.).

Boeking of een optie plaatsen voor Ozosnel - Het paard van Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ozosnel - Het paard van Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact