De Koele Pietenband

De Koele Pietenband boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muzikale Zwarte Pieten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Koele Pietenband.

  • 1 x 15 minuten : € 1050,00 (Langere tijdsduur, prijs op aanvraag)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Koele Pietenband: Sinterklaas Muzikaal Vermaak voor Elk Evenement!

De gezelligste tijd van het jaar komt eraan, en wat is Sinterklaas zonder muziek en plezier? Maak je Sinterklaasevenement extra bijzonder met De Koele Pietenband, een vrolijke groep muziekpieten die de leukste Sinterklaasliedjes spelen op een scala aan instrumenten.

Een Swingende Sinterklaaservaring

Met maar liefst 9 enthousiaste pieten brengen ze de echte Sinterklaasstemming naar jouw evenement. Samen klinken ze als een echt muzikaal feest. Deze muzikale pieten zijn niet alleen geweldig voor het verwelkomen van Sinterklaas, maar ze kunnen ook de sfeer verhogen op bedrijfsevenementen, in winkelcentra, en nog veel meer.

Jouw Evenement, Jouw Aantal Pieten

Bij JB Productions begrijpen we dat geen evenement hetzelfde is. Daarom kun je zelf bepalen hoeveel pieten je wilt boeken voor jouw speciale gelegenheid. Of je nu een intiem feest viert of een grootschalig bedrijfsevenement organiseert, de Koele Pietenband past zich aan jouw wensen aan.

Boek de Koele Pietenband Nu!

Wacht niet langer en maak je Sinterklaasevenement compleet met de aanstekelijke deuntjes van de Koele Pietenband. Deze muzikale pieten brengen gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Boek deze vrolijke act nu bij JB Productions en geef je evenement de perfecte muzikale noot!

LET OP: De koele pietenband is te boeken met een tijdsduur VANAF +-1x15 min. Tijdsduren langer als deze zijn uiteraard te bespreken!

Specificaties van De Koele Pietenband

  • Begeleiding: 9 personen

Boeking of een optie plaatsen voor De Koele Pietenband?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Koele Pietenband kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact