De Steltenpiet

De Steltenpiet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Steltenpiet.

  • 3 x 30 min. binnen 3½ uur : € 650,00
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Steltenpiet: Een Blikvanger op Jouw Evenement!

De Steltenpiet is een ware blikvanger op elk evenement of in elk winkelcentrum. Met haar lange stelten torent ze hoog boven iedereen uit en trekt ze onmiddellijk de aandacht van jong en oud.

Interactief en Charmant

De Steltenpiet is niet alleen groot van gestalte, maar ook groot in charme. Ze gaat graag in interactie met het publiek en heeft de vaardigheid om kleine cadeautjes of lekkernijen uit te delen aan de kinderen. Dit zorgt voor onvergetelijke momenten en stralende gezichtjes.

Een Magische Toevoeging

Of je nu een Sinterklaasintocht organiseert, een kerstmarkt hebt, of gewoon een speciaal evenement plant, de Steltenpiet voegt een magisch element toe aan de festiviteiten. Haar aanwezigheid zorgt voor verwondering en plezier bij zowel kinderen als volwassenen.

Specificaties van De Steltenpiet

  • Begeleiding: Solo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Steltenpiet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Steltenpiet kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact