De Uitdeelpieten

De Uitdeelpieten boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Uitdeelpieten.

  • 3 x 30 min. binnen 3½ uur : € 925,00
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Uitdeelpieten zijn de perfecte aanvulling voor jouw evenement, winkelcentrum of school. Deze twee vrolijke dames verspreiden niet alleen lekkernijen, maar ook een flinke dosis vreugde en gezelligheid. Of het nu gaat om snoep, pepernoten, of andere traktaties, De Uitdeelpieten hebben altijd iets lekkers bij de hand om uit te delen. Kinderen en volwassenen zullen dol zijn op deze zoete verrassingen.

Een Glimlach op Ieders Gezicht

Maar dat is niet alles. De Uitdeelpieten zijn ware entertainers. Ze gaan met het publiek in interactie, maken grapjes en zorgen ervoor dat iedereen met een glimlach op het gezicht huiswaarts keert.

Als je op zoek bent naar een manier om jouw evenement extra speciaal te maken, aarzel dan niet om De Uitdeelpieten te boeken. Hun aanwezigheid zorgt voor een onvergetelijke ervaring en maakt jouw evenement nog gezelliger.

De Uitdeelpieten: Breng een Glimlach op Ieders Gezicht!

Wil je dat jouw evenement of bijeenkomst nog leuker wordt? Boek De Uitdeelpieten en laat hen de sfeer verhogen met hun lekkernijen en vrolijke persoonlijkheden. Ze zijn klaar om iedereen een geweldige tijd te bezorgen!

Specificaties van De Uitdeelpieten

  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Uitdeelpieten?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Uitdeelpieten kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact