Spelletjespieten

Spelletjespieten boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Spelletjespieten.

  • 3 x 30 min. binnen 3½ uur : € 995,00
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tijdens de sinterklaasperiode komen de Spelletjespieten op bezoek om jong en oud uit te dagen met hun spannende signaalspel, ook bekend als het bibberspel. Dit spel is een klassieker dat bij velen bekend is, maar in een sinterklaasjasje gestoken voor extra plezier.

Spelletjespieten: Plezier en Uitdaging voor Jong en Oud

Het Signaalpel is een spel waarbij concentratie en behendigheid van groot belang zijn. Deelnemers proberen het parcours te volgen zonder het metalen draad aan te raken, want dat zou een luid belgeluid teweegbrengen. Het doel is om het einde van het parcours te bereiken zonder fouten te maken. Wie hierin slaagt, wint een leuke prijs!

Dit spannende spel wordt gepresenteerd door twee Spelletjespieten die volledig in sinterklaasthema zijn gekleed. Ze zorgen voor een feestelijke en uitdagende sfeer die perfect past bij de sinterklaasviering. Het Signaalpel is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en belooft plezier voor het hele gezin.

Boek de Spelletjespieten Nu!

Het Signaalpel kan uitstekend worden gecombineerd met andere acts en activiteiten binnen ons assortiment. Zo kun je een gevarieerd en boeiend programma samenstellen voor jouw sinterklaasevenement.

Breng extra plezier en spanning naar jouw sinterklaasfeest met de Spelletjespieten en hun Signaalpel. Dit klassieke spel in sinterklaasstijl zal zeker een hit zijn en mooie herinneringen creëren voor jong en oud. Boek de Spelletjespieten vandaag nog en maak je sinterklaasviering compleet!

Specificaties van Spelletjespieten

  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Spelletjespieten?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Spelletjespieten kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact