Circuspieten

Circuspieten boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Circuspieten.

 • 3 x 30 min. binnen 3½ uur : € 925,00 (2 Pieten)
 • 3 x 30 min. binnen 3½ uur : € 1195,00 (3 Pieten)
 • 3 x 30 min. binnen 3½ uur : € 1495,00 (4 Pieten)
 • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel je de sinterklaasintocht voor met een vleugje circusmagie! Onze Circuspieten, in totaal 2 of meer pieten naar keuze, voegen een opwindend en amusant element toe aan de festiviteiten. Kies uit een variatie van getalenteerde Circuspieten, waaronder:

 1. Eenwielerpiet: Deze piet balanceert behendig op zijn eenwieler terwijl hij jongleert of andere kunsten vertoont.

 2. Jongleerpiet: Bewonder de vaardigheid van deze jongleerpiet terwijl hij met bontgekleurde ballen, kegels of andere objecten jongleert.

 3. Steltenpiet: Een opvallende verschijning, deze piet loopt op hoge stelten en kan jouw publiek begroeten met een lach van bovenaf.

 4. Acrobaatpiet (Acropieet): Verbaas je over de acrobatische kunsten van deze piet, die indrukwekkende fysieke acts en stunts uitvoert.

Circuspieten: De Sinterklaasoptocht vol Vermaak

De Circuspieten voegen een extra dimensie toe aan de sinterklaasoptocht. Ze vermaken het publiek met hun indrukwekkende en vermakelijke circusacts terwijl ze langs de route van de optocht lopen.

Of je nu jong of oud bent, iedereen kan genieten van de kunsten van de Circuspieten. Deze optredens voegen een vleugje spektakel toe aan de sinterklaasviering en maken de optocht tot een onvergetelijk evenement. Kies welke Circuspieten jouw optocht willen vergezellen en geniet van de magie van het circus tijdens Sinterklaas.

Verrijk jouw Sinterklaasfeest met Circuspieten

Boek de Circuspieten en geef jouw sinterklaasoptocht een onvergetelijke twist met deze getalenteerde artiesten!

 

Let op: prijs kan verschillen per combinatie van pieten

Specificaties van Circuspieten

 • Begeleiding: 2 personen
 • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Circuspieten?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Circuspieten kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact