Fotopieten

Fotopieten boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fotopieten.

  • 3 x 30 min. binnen 3½ uur : € 995,00
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Sinterklaasfeest draait om plezier, geschenken en herinneringen die een leven lang meegaan. Bij JB Productions begrijpen we dit als geen ander, en daarom hebben we onze Foto Pieten in de aanbieding! Deze gezellige pieten zijn speciaal opgeleid om jouw Sinterklaasfeest onvergetelijk te maken.

Maak je Sinterklaasfeest Onvergetelijk met Foto Pieten!

Onze Foto Pieten nemen je gasten mee in een wereld van plezier en vermaak. Ze nodigen iedereen uit om op de foto te gaan en creëren op maat gemaakte foto frames. Dit betekent dat kinderen en gezinnen met de pieten kunnen poseren voor geweldige foto's om hun Sinterklaasviering te vereeuwigen.

Polaroid Pret, De Magie van Foto Frames

En wat is nu nog leuker dan een foto maken? Een polaroidfoto! Onze Foto Pieten hebben een polaroidcamera bij de hand, zodat je de magie van directe foto's kunt ervaren. De kinderen (en volwassenen) kunnen hun foto's meteen mee naar huis nemen als aandenken aan een geweldige dag.

Specificaties van Fotopieten

  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Fotopieten?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fotopieten kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact