Boter kaas en Pepernoten

Boter kaas en Pepernoten boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Boter kaas en Pepernoten.

  • 3 x 30 min. binnen 3½ uur : € 925,00
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Boter, kaas en eieren - zo'n eenvoudig spel, maar oh zo leuk en stiekem best uitdagend! Bij JB Productions maken we het nog leuker door er een Sinterklaasthema aan toe te voegen. Onze Pieten zijn er klaar voor om je uit te dagen voor een potje Boter, Kaas en Pepernoten.

Sinterklaas Vier je met een Potje Boter, Kaas en Pepernoten!

Iedereen kent het klassieke spel van boter, kaas en eieren. Het lijkt misschien simpel, maar de strategie kan behoorlijk ingewikkeld worden. Onze Pieten brengen een speciale sfeer naar dit oude spel. Ze dagen je uit om tegen elkaar of tegen de spelbegeleider te spelen. En natuurlijk is het thema van de dag pepernoten - dat maakt het spel extra leuk.

Een Oud Spel in Nieuw Jasje

Onze Pieten, volledig in thema gekleed, leiden dit spel in goede banen. Het is een geweldige activiteit voor jong en oud en kan worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. Natuurlijk kun je deze act ook combineren met andere acts uit ons assortiment om je Sinterklaasevenement nog feestelijker te maken.

Specificaties van Boter kaas en Pepernoten

  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Boter kaas en Pepernoten?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Boter kaas en Pepernoten kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact