Pietter en de Leerling Piet

Pietter en de Leerling Piet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pietter en de Leerling Piet.

  • 1 x 50 minuten : € 795,00
  • Reiskosten: € 0,21 per km. vanaf Drachten (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Pietter, de ervaren helper van Sinterklaas, heeft al meerdere jaren zijn kunsten laten zien in Nederland. Dit jaar brengt hij echter een opwindende toevoeging met zich mee: een Piet In Opleiding, oftewel een PIO. De verwachtingen zijn hooggespannen, want het is de bedoeling dat de PIO dit jaar zijn pietendiploma behaalt. Maar helaas begint Pietter zich zorgen te maken wanneer de PIO veel te laat arriveert. De klok tikt, en de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest moeten in volle gang zijn!

Ideaal als voorprogramma voor de aankomst van sint

Een pietendiploma behalen is geen eenvoudige taak. Het vereist beheersing van diverse vaardigheden en tradities die horen bij het magische feest van Sinterklaas. Strooien van pepernoten met precisie, het vakkundig vullen van schoentjes, het nauwkeurig gooien van cadeautjes door de schoorsteen, en niet te vergeten, het enthousiast en harmonieus zingen van traditionele Sinterklaasliedjes zijn enkele van de essentiële elementen die bijdragen aan het behalen van het felbegeerde diploma.

Wanneer de PIO eindelijk arriveert, is er geen tijd te verliezen. De opleiding begint meteen, en Pietter is vastberaden om zijn kennis en ervaring over te dragen aan de leerling. Maar er is een twist: dit jaar wordt de hulp van het publiek ingeschakeld om de PIO te begeleiden op zijn avontuurlijke reis naar het pietendiploma.

Interactieve show voor het publiek

Deelnemers worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan de verschillende activiteiten, zoals het verspreiden van pepernoten, het klaarzetten van schoentjes, en het zorgen voor een warm welkom voor Sinterklaas en zijn Pieten. Samen kunnen ze ervoor zorgen dat de PIO alle benodigde vaardigheden ontwikkelt en het pietendiploma met glans behaalt.

Dus, trek je pietenmuts op, oefen je zangkunsten en bereid je voor op een betoverende reis vol magie, traditie en plezier. Samen met Pietter en de PIO maken we er dit jaar een onvergetelijk Sinterklaasfeest van!

Specificaties van Pietter en de Leerling Piet

  • Decor: Klein decor
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,21 per km. vanaf Drachten (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Pietter en de Leerling Piet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pietter en de Leerling Piet kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact