The Masked Sint Show

The Masked Sint Show boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Masked Sint Show.

 • 1 x 90 minuten : € 1895,00
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Schiedam, hierna 0,23 ct. per km. (v.v.)
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij "The Masked Sint" - De Vernieuwende Sinterklaasshow

Ontdek de meest vernieuwende en gezelligste Sinterklaasshow voor jong en oud! Kevin Brouwer, de charismatische presentator, staat klaar om alle kinderen de onverdeelde aandacht te geven. Net als op TV worden de Pieten uitgedaagd om het optreden van het jaar te verzorgen, waarna de kinderen de kans krijgen te raden welke Piet er schuilgaat achter het mysterieuze masker. Wie gaat er vandoor met het gouden masker?

Zang, Dans en Voorbereiding op Sinterklaas' komst

Tussendoor worden de kinderen getrakteerd op zang en dans ter voorbereiding op de grote komst van Sinterklaas. Kevin Brouwer zorgt voor een interactieve en betoverende ervaring waarin de lachspieren flink getraind worden. Warm je stem van tevoren op, want een dosis plezier is gegarandeerd!

Meet & Greet met Sinterklaas en Pieten

Natuurlijk kan de show niet zonder onze goedheiligman! Na ca. 45 minuten zal de Sint zijn opwachting maken. Er is dan ruimschoots tijd voor een Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten. Een unieke kans om Sinterklaas persoonlijk te ontmoeten en samen met hem op de foto te gaan. Het feest gaat door, zelfs na het optreden!

Beleef "The Masked Sint''

Beleef deze bijzondere Sinterklaasshow met Kevin Brouwer en ontdek wie er schuilgaat achter het mysterieuze masker. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud, vol verrassingen en interactie. Mis het niet en boek "The Masked Sint" voor een feestelijk spektakel!

Deze voorstelling is inclusief:

 • Presentator
 • 2 Roetveeg Pieten
 • Sinterklaas
 • Geluid + Geluidstechnicus

Specificaties van The Masked Sint Show

 • Decor: Klein decor
 • Geluid: Inclusief tot 125 personen.
 • Licht: inclusief licht
 • Begeleiding: 5 personen
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Schiedam, hierna 0,23 ct. per km. (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor The Masked Sint Show?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Masked Sint Show kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact