Pietenfeest

Pietenfeest boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Animatie Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pietenfeest.

  • 3 x 40 minuten : € 1150,00
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Maak kennis met onze bijzondere pieten, elk met hun unieke talenten die het sinterklaasfeest extra speciaal maken. Van onze acrobatiek piet op stelten tot onze glinster piet in haar blinkende wagen, ze brengen een onvergetelijke charme naar elke gelegenheid!

Acrobatiek Piet op Stelten: Hoogstaand Entertainment

Onze acrobatiek piet op stelten voegt een indrukwekkend element toe aan het feest. Met gracieuze bewegingen en ongekende acrobatische vaardigheden op stelten, brengt deze piet een spectaculaire dimensie naar het sinterklaasfeest. Een ware blikvanger die de betovering naar nieuwe hoogten tilt!

Glinster Piet in Haar Blinkende Wagen: Een Schitterende Verschijning

Ontmoet onze glinster piet, gehuld in pracht en praal, in haar blinkende wagen. Een schitterende verschijning die de magie van het sinterklaasfeest belichaamt. Met glinsterende kostuums en een stralende persoonlijkheid voegt deze piet een extra dosis glamour toe aan het festijn.

Magische Sfeer, Lachende Gezichten

De sfeer die onze pieten creëren is betoverend, doordrenkt van magie en pracht. Het pietenfeest brengt geluk op de gezichten van jong en oud. Met vrolijke liedjes en heerlijke lekkernijen wordt het een vreugdevol festijn. Samen vieren deze swingende pieten het sinterklaasfeest op een onvergetelijke en feestelijke manier.

Stijlvolle Optocht en Gezellige Deuntjes

Rijdend in stijl en versierd met schitterende cadeautjes, brengen onze pieten een feestelijke sfeer naar elke locatie. Vanuit het (elektrische) autootje weerklinken de gezelligste sinterklaasdeuntjes, waardoor de feestvreugde wordt versterkt. Een betoverende toevoeging aan uw evenement!

Specificaties van Pietenfeest

  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Pietenfeest?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pietenfeest kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact