Verliefd op Sinterklaas - Sinterklaasshow

Verliefd op Sinterklaas - Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Verliefd op Sinterklaas - Sinterklaasshow.

 • 1 x 60 minuten : € 1650,00
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Verliefd op Sinterklaas: Een interactieve Sinterklaasshow

Stap binnen in een wereld vol magie en avontuur met onze betoverende Sinterklaasshow: 'Verliefd op Sinterklaas'! Ontmoet Hoofdpiet en Speurpiet, die al snel in een discussie belanden over de timing van het feest. Gelukkig brengt Speurpiet opheldering met haar gedeelde agenda met Sinterklaas, waardoor de feestvreugde kan beginnen!
 
Maar wanneer de kinderen vol enthousiasme beginnen te zingen, verschijnt er plotseling een onverwachte gast: toiletjuffrouw Annie. Wat brengt zij op deze feestelijke dag? Hoofdpiet is meteen achterdochtig, maar Speurpiet probeert de rust te bewaren. Annie verrast iedereen met een onverwachte vraag over post voor Sinterklaas uit Spanje. Waarom deze vraag?
 
Al snel wordt duidelijk dat Annie een geheime liefde koestert voor Sinterklaas! Samen met de kinderen besluiten Hoofdpiet en Speurpiet een speciaal liedje en dansje in te studeren, zodat Annie haar gevoelens kan uiten. Naast het emotionele optreden gaan de kinderen ook aan de slag met het schrijven van een brief aan Sinterklaas. Hoe zal hij reageren op deze oprechte uitingen van liefde en waardering?

Specificaties - 'Verliefd op Sinterklaas'

 • Ervaren productieleider voor een zorgeloze ervaring
 • Een uur durende professionele Sinterklaasshow (ca. 45 minuten show met aansluitend Sinterklaas)
 • 1 Sinterklaas van TV-kwaliteit
 • 2 vrolijke Pieten
 • 1 charmante toiletjuffrouw
 • Strooigoed voor alle aanwezigen
 • Een prachtig decor voor een magische sfeer
 • Hoogwaardig geluid voor een optimale beleving
 • Optioneel: streamers voor een spetterende afsluiting
Beleef samen met ons een hartverwarmend avontuur vol liefde, verrassingen en natuurlijk Sinterklaas!

Boeking of een optie plaatsen voor Verliefd op Sinterklaas - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Verliefd op Sinterklaas - Sinterklaasshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact