GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow

GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow.

 • 1 x 45 minuten : € 1450,00
 • Reiskosten: inclusief m.u.v. Waddeneilanden
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het is bijna zover, nog maar een paar nachtjes slapen en de voorbereidingen voor de komst van GoochelPiet Pedro naar Nederland zijn in volle gang! GoochelPiet Pedro, een bekend gezicht voor velen.

De show van GoochelPiet Pedro is er één met veel lachen, schreeuwen en natuurlijk goochelen!

Al jarenlang verzorgt GoochelPiet Pedro op professionele wijze voorprogramma's voor het Sinterklaasfeest. Zijn show is er een vol plezier, spanning en natuurlijk goocheltrucs! GoochelPiet Pedro beweert de beste goochelPiet van Spanje te zijn, maar kan hij die titel waarmaken?

Het interactieve voorprogramma duurt maar liefst 50 minuten, waarin de kinderen kunnen zingen, lachen en uiteraard zelfs meedoen met de goocheltrucs! Ze zullen enthousiast roepen dat ze alle trucs doorhebben, maar aan het einde van de show blijkt dat GoochelPiet Pedro toch net iets slimmer is!

Goochelpiet Pedro maakt er een spektakel van

GoochelPiet Pedro zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol magie en verrassingen. Zijn interactieve show betrekt de kinderen actief bij het geheel en laat hen verwonderd en vol bewondering achter. Of GoochelPiet Pedro echt de beste goochelPiet van Spanje is? Daar kunt u zelf achter komen door hem uit te nodigen voor uw Sinterklaasfeest. Bereid u voor op een fantastische show waarin lachen, schreeuwen en natuurlijk goochelen centraal staan!

Neem contact met ons op om GoochelPiet Pedro te boeken en maak van uw Sinterklaasfeest een betoverende en magische ervaring voor jong en oud!

Specificaties van GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow

 • Geluid: Exclusief geluid en techniek
 • Leeftijd: 2 tot 10 jaar
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief m.u.v. Waddeneilanden

Onze klanten waarderen GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow gemiddeld met: 5 5

Totaal 1 mening
 • GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow Klant:
 • Ingevuld door: Mevr. M. Kers
 • Locatie: Soest
 • Datum: vrijdag 27 november 2009
5 5

Alles prima geregeld. Goochelpiet zou er om 15:00 zijn, achteraf bleek dat hij altijd 15 min. voor show aanwezig is. Als tip, bij bevestiging duidelijker vermelden

Boeking of een optie plaatsen voor GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van GoochelPiet Pedro - Sinterklaasshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact