Nieuw programma Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas klaar

24-10-2007

DE ONTVOERING VAN AMERICO! Nog een paar weken en dan zet de goedheiligman weer voet op Nederlandsche bodem. De nieuwe sinterklaasshow “Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas” is bijna af. De laatste hand wordt er gelegd aan de decors en de montage van de film. Afgelopen zaterdag 20 oktober waren er al vele pieten druk bezig tijdens de opnamen van het nieuwe avontuur, de ontvoering van Americo! In het kasteel van Montfoort en het bos was de crew druk bezig om er een bijzondere film van te maken. De kinderen die de show bezoeken zien dit niet als een film. Want tijdens de live show belt de presentator Winfried met een beeldtelefoon naar Sinterklaas en zijn pieten. Op een groot scherm zien de kinderen dan met wie hij spreekt en wat daar allemaal gebeurt. Deze opnamen zijn dus afgerond. Zou u ook willen weten hoe het afloopt? En of ze het paard van Sinterklaas “Americo” weer terug krijgen? Er zijn nog enkele mogelijkheden voor de komende sinterklaasperiode.

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact