Totaal nieuwe Sinterklaasshow Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas voor 2012

3-6-2012

Het duurt nog even voor Sinterklaas weer voet op Nederlandse bodem zet. Toch zijn we alweer druk bezig met het maken van een nieuwe Sinterklaasshow "Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas" 2012. De show is helemaal uitgeschreven en de laatste hand is gelegd aan het script. Iedere 2 jaar maken we een nieuw verhaal en Sinterklaasshow. Dit jaar is het weer zover. 

Surprise Party voor Sinterklaas’’ is de titel van dit nieuwe Sinterklaas avontuur!

Binnenkort start de opnamen voor deze bijzondere Sinterklaasfilm. De kinderen die de Sinterklaasshow bezoeken zien dit niet als een film. Want tijdens de live kindershow belt de presentator Winfried met een beeldtelefoon naar Sinterklaas en zijn pieten. Op een groot scherm zien de kinderen dan met wie Winfried praat en wat daar allemaal gebeurt. Dit jaar organiseert Opper Piet samen met alle andere pieten een Surprise Party voor Sinterklaas. Als de taart op weg is naar de show gaat het goed mis. Samen met de Brandweer, fietsenverkoper, motorrijder, een oud omaatje, alle zwarte Pieten, Winfried en de kinderen in de zaal zal het een race tegen de klok worden.

Gaat de Surprise Party wel door? Komt Sinterklaas wel? Zou u ook willen weten hoe het afloopt? En wat er allemaal aan de hand is? Boek dan nu deze Sinterklaasshow voor de komende Sinterklaasperiode!

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact