Zal pakjesavond voor altijd veranderen?

15-10-2009

Feesten met Sinterklaas presenteert de spannende en spectaculaire show “vreemde verdwijningen”. Snuffie het goochelkonijn en Rimpel de brutale hond bereiden de komst van Sinterklaas voor. De presentatie is in handen van Winfried bekend van het Tvprogramma “De nieuwe Uri Geller”. Met hulp van Snuffie & Rimpel moet het dit jaar eindelijk eens goed komen. Als Winfried nog even belt met Hippe Piet ontdekken ze samen dat er van alles op raadsel achtige wijze verdwijnt uit het kasteel. Winfried, Snuffie, Rimpel en de hele Pietenbende zetten alles op alles om het feest tot een goed eind te brengen en de verdwenen cadeautjes, staf en het grote boek terug te vinden. Is er een dief in het kasteel? Met de hulp van alle kinderen en wat magie gaan ze proberen het feest te redden!!!! Als dit maar goed komt.

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact