Stormbezoek Sinterklaas en pieten aan Nederland

20-10-2010

De afgelopen weken zijn de Sint en zijn pieten druk bezig geweest met de opnames voor de nieuwe Sinterklaasshow van 2010. “Het probleem met de pakjeskamer” is hét nieuwe avontuur waarin de Goedheiligman samen met zijn pieten te zien is. Deze gloednieuwe film is niet zomaar een Sinterklaasfilm. De kinderen die de Sinterklaasshow bezoeken zien dit niet als een film, want tijdens de liveshow bij uw bedrijf belt presentator Winfried met een beeldtelefoon naar het kasteel waar de Sint en zijn pieten verblijven. Op een groot scherm zien de kinderen wat daar allemaal gebeurt en met wie Winfried in gesprek is. Zo beleven Sinterklaas en zijn pieten een spannend avontuur. Sinterklaas raakt opgesloten, de sleutel is niet meer te vinden en Hippe Piet besluit zelfs om de Minister-president te bellen! Kan dit grote probleem worden opgelost? De opnames vonden plaats bij Kasteel Heeze, Stoomschip de Navigathor, PartyCentrum Dekker Zoetermeer, dakterras Appelstraat 79 en het Binnenhof te Den Haag. Oud Minister Hilbrand Nawijn verleend ook zijn medewerking aan deze film en heeft de rol van Minister-president voor zijn rekening genomen. Zelfs het leger zal in actie komen. Kortom, de film beloofd nog groter, mooier en spectaculairder te worden dan voorgaande jaren. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in de agenda, dus boek nu deze unieke Sinterklaasshow voor uw bedrijf!

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact