Jute Zak

Jute Zak boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sint en Piet op bezoek. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jute Zak.

  • 1 dag : € 2,50 (= huurprijs)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op zoek naar dé zak van Sinterklaas om de cadeaus voor de kinderen in te doen? Bij dé Partyspecialist hebben we de perfecte jute zak voor je! Geen Sinterklaasviering is compleet zonder deze essentiële accessoire.

Een Juten zak is essentieel voor een piet

Onze jute zakken zijn van hoge kwaliteit en kunnen gevuld worden met strooigoed, cadeaus of andere verrassingen. De zak is groot genoeg om veel cadeautjes in te doen en heeft een klassiek ontwerp dat perfect past bij de traditionele sfeer van het Sinterklaasfeest.

Je kunt de jute zakken bij ons huren of kopen. Informeer naar de mogelijkheden.

Boeking of een optie plaatsen voor Jute Zak?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jute Zak kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact