Sinterklaas is weer in Nederland

13-11-2011

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas met zijn stoomboot weer aan in Dordrecht. Na de intocht was er een optreden van Coole Piet Diego, de boeking van deze bekende Zwarte Piet werd door ons verzorgd. Niet alleen in Dordrecht kwam Sinterklaas dit weekend aan. Sinterklaas bracht ook een bezoek aan winkelcentrum Hesseplaats in Rotterdam. Voordat de Sint met de koets aan kwam werden de kinderen opgewarmd door de Pepernoten Party.

20 speciale Zwarte Pieten naar Beverwijk

Voor de intocht van Beverwijk leverde wij 20 speciale Zwarte Pieten. Zo waren bij de intocht de volgende Pieten aanwezig: Prof Piet, Smul Piet, Bling, bling Piet, Matroos Piet, Paparazzi Piet, Rock & Roll Piet, Stylist Piet en Goochel Piet. Natuurlijk ontbraken de overige Pieten ook niet. Vanaf nu is onze Sint met zijn Pieten weer te vinden in heel Nederland. Sinds jaar en dag laten veel bedrijven hun Sinterklaasfeest door ons verzorgen.

Bekijk hier de foto's van de speciale Zwarte Pieten.

Meer nieuws van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas Intocht Team

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact