Op de foto met Piet

Op de foto met Piet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Op de foto met Piet.

 • 4 x 30 minuten : € 1250,00
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Leg uw Sinterklaasfeest vast met de populaire attractie "Op de foto met Piet"! Het is dé gelegenheid voor kinderen om een onvergetelijk aandenken te hebben aan hun ontmoeting met Sinterklaas' trouwe vriend. Tijdens de speciale Sinterklaasperiode kunnen kinderen genieten van de unieke ervaring om samen met Piet op de foto te gaan. Het is een moment vol magie en vreugde dat ze voor altijd zullen koesteren.

Poseer goed voor de foto, samen met Piet

Deze attractie is beschikbaar in blokken van 4 x 30 minuten, verspreid over een periode van 4 uur. Gedurende elk blok hebben de kinderen de gelegenheid om een half uur lang met Piet op de foto te gaan. Vervolgens worden alle foto's in het daaropvolgende half uur direct uitgeprint. Op deze manier kunnen de kinderen op dezelfde dag nog hun foto mee naar huis nemen, waardoor de herinnering direct tastbaar wordt.

Het moment waarop de kinderen met Piet op de foto gaan, is een magisch en intiem moment waarbij ze hun verlanglijstjes kunnen bespreken, knuffels kunnen geven en hun stralende glimlach kunnen delen. De professionele fotograaf zorgt ervoor dat elk detail wordt vastgelegd, zodat de foto een blijvende herinnering wordt aan een bijzondere ontmoeting.

 De “Op de foto met” actie bestaat uit :

 •  Piet waarmee de kinderen op de foto kunnen. 
 • 1 begeleider.
 • 1 Fotograaf
 • Decor en attributen in het thema van Sinterklaas.
 • 175 direct klaar foto’s inclusief alle apparatuur hiervoor.

 

Specificaties van Op de foto met Piet

 • Decor: Klein decor
 • Begeleiding: 3 personen
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Op de foto met Piet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Op de foto met Piet kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact