Eenvoudige Geluidsset voor bezoek Sinterklaas

Eenvoudige Geluidsset voor bezoek Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sint en Piet op bezoek. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Eenvoudige Geluidsset voor bezoek Sinterklaas.

  • Op afhaalbasis/ of met Sint mee : € 100,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Alle Sinterklazen boekt u bij ons zonder geluid. Het is mogelijk om een eenvoudige geluidsset bij te boeken. De set bestaat uit: een omroepversterker met statief, 2 draadloze microfoons en inclusief een cd-speler.

Boeking of een optie plaatsen voor Eenvoudige Geluidsset voor bezoek Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Eenvoudige Geluidsset voor bezoek Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Mandy van der Vaart

Mandy van der Vaart

Verkoop en Web en social media onderhoud
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact