Pieten Inpakcentrale

Pieten Inpakcentrale boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Attracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pieten Inpakcentrale.

 • 4 uur aaneengesloten : € 1195,00
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontmoet de inpakpieten van Sinterklaas!

Stap binnen in een wereld vol magie en verrassing, want twee van Sinterklaas' meest bekwame Roetveegpieten komen naar jouw winkelcentrum met een complete inpakcentrale. Deze speciaal door Sinterklaas opgeleide Pieten zijn meesters in de kunst van het inpakken en staan klaar om je cadeaus te transformeren tot prachtige meesterwerken!

Decor en Gezellige Sinterklaasmuziek

Laat je betoveren door het feestelijke decor, compleet met een vrolijk versierde inpaktafel. Terwijl je geniet van de gezellige sfeer, vult de vrolijke klanken van Sinterklaasmuziek de lucht en brengen ze de magie van het feest tot leven. Bij onze inpakcentrale hoef je je geen zorgen te maken over materialen. We voorzien in alles wat je nodig hebt voor het perfect inpakken van je geschenken. Van kleurrijk inpakpapier tot stevig plakband en feestelijke strikken - we hebben alles om je cadeaus te laten stralen!

Beleef een Sinterklaasavontuur met onze inpakcentrale

Stap binnen in de betoverende wereld van Sinterklaas en laat je meeslepen door de magie van het feest. Of je nu op zoek bent naar een unieke manier om je cadeaus te laten inpakken of gewoon wilt genieten van de feestelijke sfeer, onze inpakcentrale belooft een ervaring die je niet snel zult vergeten.
 
Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit magische Sinterklaasavontuur. Kom langs in ons winkelcentrum en laat je onderdompelen in de vreugde en verwondering van het Sinterklaasfeest.

Specificaties van Pieten Inpakcentrale

 • Decor: Klein decor
 • Geluid: Inclusief een mobiele set
 • Begeleiding: 2 personen
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)

Onze klanten waarderen Pieten Inpakcentrale gemiddeld met: 4 5

Totaal 2 meningen
 • Pieten Inpakcentrale Klant:
 • Locatie: Delft
 • Datum: zaterdag 1 december 2007
4 5

 • Pieten Inpakcentrale Klant:
 • Locatie: Delft
 • Datum: vrijdag 30 november 2007
4 5

Boeking of een optie plaatsen voor Pieten Inpakcentrale?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pieten Inpakcentrale kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact