De nieuwe “zonnige” Sinterklaashit van Clown Jopie & Tante Angelique

16-11-2008 “Si, Sa, Sinterklaassie” is de nieuwe Latino-getinte Sinterklaashit van Clown Jopie & Tante Angelique. Na het succes van "Au, au, au, Zwarte Piet zijn kont zag blauw" lanceren de grootste kindervrienden van Nederland nu het supervrolijke en met veel zon overgoten "Si, Sa, Sinterklaassie". De videoclip is vanaf nu te zien op TV Oranje, VTV1 en RTV Hoeksche Waard. Sinterklaas komt ten slotte uit Spanje dus tijdens de vele Sinterklaasshows van het vrolijke kinderduo kan er weer volop meegeklapt, meegestampt en meegezongen worden.

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact