De grote Sinterklaasshow van Clown Jopie en Tante Angelique in 10 afleveringen op de TV Site.

17-11-2010

Sinterklaas is weer aangekomen in Nederland. Clown Jopie wordt dan altijd erg zenuwachtig. De hele dag vraagt hij aan Tante Angelique mag ik mijn flap al zetten. Iedere avond zingt hij alle bekende Sinterklaasliedjes. Natuurlijk galmt hij ook "Si, sa, SInterklaassie" en "Au, au, au, zwarte Piet zijn kont ziet blauw. Clown Jopie en Tante Angelique hebben opnames gemaakt van hun theatershow: De grote Sinterklaasshow met Clown Jopie en Tante Angelique. De televisie opnames van deze show kun je bekijken op de TV site. Vanaf 13 november kun je aflevering 1 bekijken op de TV Site van Clown Jopie en Tante Angelique. Hou de TV Site van Clown Jopie en Tante Angelique in de gaten want voor 5 december zijn alle afleveringen online.

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact