Nieuwe Milieu vriendelijke single voor Gebroeders Ko

5-11-2009

Nu Gerard Koopmans volledig hersteld is van de ingreep aan zijn poliep kan hij zich samen met zijn broer Ton als Gebroeders KO weer volop op de komende Sinterklaasperiode storten. Na eerder succesvolle Sinterklaassingles gescoord te hebben met “Sinterklaas Disco”, “De Sinterklaasboot”, “Zwaai Maar Dag Sinterklaasje” en “De Knippieten” kunnen we ook dit jaar weer rekenen op een Sinterklaashit van de Gebroeders Ko. Dit jaar heeft de Sinterklaassingle een actueel onderwerp; namelijk groene stroom. Hun single “Groene Stroomboot” is eigenlijk een oproep aan Sinterklaas om eens na te denken over een pakjes boot op groene stroom zodat het milieu gespaard wordt. “Groene Stroomboot” is afkomstig van hun tweede Sinterklaas album "Dag Sinterklaasje" dat vol staat met 18 geweldige Gebroeders KO Sinterklaasnummers en is een absolute must voor dit Sinterklaasseizoen. De single zal, in combinatie met een passende videoclip, ook dit jaar zeker weer hoog gaan scoren en zal met zekerheid de 25e Top 100 notering voor de Gebroeders KO op rij gaan worden.

Meer nieuws van Gebroeders Ko Sint Meezing Sjo - Sinterklaasshow

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact