• Home
  • Sinterklaas Kindershows
  • Clowns met Sinterklaasvoorstelling

Clowns met Sinterklaasvoorstelling Boeken of Inhuren (13 resultaten)

Opzoek naar een geweldig leuk Sinterklaasprogramma met een Clown in de hoofdrol, dan ben je bij Sinterklaasshow.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod in Sinterklaasshows die uitgevoerd worden door Clowns zoals Clown Jopie & Tante Angelique en ook Clown Flapipo. Uiteraard hebben al onze Clownshows hun programma voor de Sinterklaasperiode volledig aangepast en een echt Sinterklaasprogramma beschikbaar. De verhalen hebben allemaal te maken met dit geweldige kinderfeest. Huur bij Sinterklaasshow.nl een Clownshow voor ieder Sinterklaasfeest waar gelachen mag worden.

Verfijn uw zoekopdracht:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact