• Home
  • Sinterklaas Attracties
  • Mobiele Zwarte Pieten Attracties

Mobiele Zwarte Pieten Attracties Huren (28 resultaten)

Organiseer jij een evenement waarbij entertainment nodig is dat zich overal kan laten zien? Denk dan eens aan één van onze Mobiele Zwarte Pieten Attracties. Deze attracties zijn dus mobiel en kunnen zich overal naartoe verplaatsen. Denk eens aan Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team of de Sinterklaas Surprise Car. Ideaal voor winkelcentra, zodat alle winkeliers die mee betalen aan de act, de act ook daadwerkelijk kunnen zien. Op het gebied van Mobiele Zwarte Pieten Attracties hebben we heel veel leuke mogelijkheden. Bekijk het volledige aanbod Mobiele Zwarte Pieten Attracties hieronder.

Verfijn uw zoekopdracht:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact