• Home
  • Sinterklaas Kindershows
  • Poppenkasten / Poppentheaters

Poppenkastvoorstelling voor Sinterklaasfeest Boeken (6 resultaten)

De leukste Sinterklaas poppenkastvoorstellingen regel je via Sinterklaasshow.nl.Al onze poppentheaters spelen een speciaal Sinterklaasverhaal. We hebben poppentheaters in alle soorten en maten. Denk eens aan het Kasteel van Sinterklaas of Poppentheater Bagatellaro. Tijdens de Sinterklaasperiode spelen alle Poppentheaters uiteraard de mooiste Sinterklaasverhalen. Moet je een Sinterklaasfeest organiseren voor niet zo'n hele grote groep en zijn er veel jonge kinderen op het Sinterklaasfeest aanwezig, dan is een Sinterklaas Poppenkastvoorstelling zeer geschikt.

Verfijn uw zoekopdracht:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact