• Home
  • Sinterklaas Kindershows
  • Zwarte Pieten Shows

Zwarte Pieten Shows Boeken of Inhuren (20 resultaten)

Ben jij voor het Sinterklaasfeest op zoek naar een Sinterklaasprogramma? Moet je een Sinterklaasfeest organiseren met een te gekke Sinterklaasshow? Denk dan eens aan een Sinterklaasvoorstelling met Zwarte Pieten zoals de Pepernoten Party of de Pieten Roadshow. Onze Zwarte Pieten zijn dol enthousiast om bij jou de boel op stelten te komen zetten. Ze zijn te boeken met verschillende Zwarte Pieten Shows. Bekijk snel het volledige aanbod Zwarte Pieten Shows hieronder. Onze Pieten shows hebben allemaal reeds jarenlang ervaring met het verzorgen van Sinterklaas optredens.

Verfijn uw zoekopdracht:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact