• Home
  • Muzikale Zwarte Pieten
  • Mobiele Zwarte Pieten Muziek

Mobiele Zwarte Pieten Muziek Huren (15 resultaten)

Wil jij jouw Sinterklaasevenement voorzien van wat vrolijke noten en gezellige Sinterklaasmuziek? Dan is het wellicht een idee om Mobiele Zwarte Pieten Muziek in te zetten? De leukste muzikanten hebben tijdens de Sinterklaasperiode geweldig leuke Zwarte Pieten acts beschikbaar welke zijn in te zetten tijdens jouw Sinterklaasfeest. Denk eens aan de Muziekpiet of de Prettige Pietenband. Te gek om sfeer te creëren in een winkelcentrum of om met deze toffe SInterklaasmuziek jouw gasten te ontvangen op de feestlocatie. Ook ideaal om mee te laten lopen tijdens een Sinterklaasintocht. Bekijk snel ons aanbod Mobiele Zwarte Pieten Muziek.

Verfijn uw zoekopdracht:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact