• Home
  • Sinterklaas Attracties
  • Zwarte Pieten Smul Attracties

Zwarte Pieten Smul Attracties Huren (16 resultaten)

Wil jij de gasten van jouw Sinterklaas evenement trakteren op lekkernijen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij verhuren de leukste en lekkerste Zwarte Pieten Smul Attracties. Wat moet je daar dan onder verstaan? Nou het uitdelen van heerlijk suikerspinnen, strooigoed, zoenen of popcorn. Of een terras waarop de kinderen een speculaas pop of een chocoladeletter kunnen versieren. Ook het schenken van warme chocolademelk valt onder de mogelijkheden. Zo zie je maar alles met lekker eten en drinken valt onder Zwarte Pieten Smul Attracties.

Verfijn uw zoekopdracht:

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact