Wie is wie bij Sinterklaasshow.nl

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

De letters JB in Artiestenbureau JB Productions, staan voor Jeroen van den Berg. Als algemeen directeur is hij de drijvende inspirator van onze entertainment company. Met raad en daad staat hij tussen zijn collega’s. Jeroen is een allround entertainment specialist: van alle markten thuis. Voor het boeken of huren van entertainment, acts en attracties kun je prima bij Jeroen terecht. Tevens is Jeroen de manager van een aantal exclusieve artiesten van JB Productions.

jeroen@jbproductions.nl
Angelique Wessels

Angelique Wessels

Angelique is een vertrouwd gezicht en een vertrouwde stem van artiestenbureau JB Productions. Al meer dan 18 jaar is betrokken bij het evenementenbureau uit Heinenoord dat gespecialiseerd is in het organiseren van feesten, festivals en andere evenementen.

Angelique is als verkoopmedewerker bij JB Productions  verantwoordelijk voor het boeken van artiesten aan potentiële klanten.

Verder houdt ze zich bezig met het onderhouden van relaties met bestaande klanten, het geven van presentaties en het onderhandelen over prijzen en contractvoorwaarden.

angelique@jbproductions.nl
Nienke Spruit

Nienke Spruit

Nienke is al vele jaren betrokken bij Artiestenbureau JB Productions.  Nienke staat tevens garant voor de planning van onze locatiemedewerkers, vandaar dat je haar ook op locatie kan treffen.

De laatste jaren heeft Nienke zich ontwikkeld als ervaren entertainment adviseur van Artiestenbureau JB Productions. Zij zoekt  samen met jou naar entertainment, acts of artiesten om in te huren voor jouw evenement. Om zo jouw evenement een persoonlijk karakter te geven. Tot slot zul je Nienke regelmatig aan de telefoon krijgen voor het boeken van een artiest en inhuren van Attracties.

nienke@jbproductions.nl
Nancy de Wijze-Faas

Nancy de Wijze-Faas

Enthousiasme in overvloed!
Welke je zeker terug kunt lezen in de nieuwsbrieven, posts en andere uitingen die Nancy als Marketing en Communicatie medewerker naar buiten brengt. Nancy houdt jullie op de hoogte van alle grappige, leuke en interessante feiten rondom JB Productions.

nancy@jbproductions.nl
Steven Telder

Steven Telder

Steven begon als stagiaire bij JB Productions en is nu volgroeit tot medewerker van Artiestenbureau JB Productions. Steven zal één dag per week Jeroen ondersteuning geven in de marketing en het bewerken van video's en foto's. Verder zal Steven ook op locatiewerkzaamheden te vinden zijn.

steven@jbproductions.nl
Jay Wammes

Jay Wammes

Jay is van nature een creatieveling. Na een aantal jaar studeren heeft hij nu de keuze gemaakt om die creativiteit in praktijk te brengen. Jay heeft sterke punten in het verzinnen van dingen (dit kan heel breed zijn), ontwerpen, en sociale vaardigheden. Telefonisch zal je hem behulpzaam aan de lijn kunnen verwachten. Ook zal Jay aanwezig zijn op locatie van acts/attracties om hier te helpen.

jay@jbproductions.nl
Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Chenoa is van alle markten thuis. Ze is sociaal, creatief en helpt graag haar collega’s. Chenoa is ondersteuning op de marketing, promotie afdeling en ondersteuning op de verkoop, maar is ook regelmatig te vinden op locatie. Met haar enthousiasme en de verschillende acts weet zij er voor iedereen een feestje van te maken.

 

chenoa@jbproductions.nl
Leon Melissant

Leon Melissant

Twee meter creativiteit staan garant voor kwalitatief hoogstaande produkten die exclusief  te huren zijn bij Entertainmentbureau JB Productions. Leon ontwerpt en maakt attracties, acts, entertainment, kostuums, decors, terrassen. Kortom hoogwaardige creativiteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel bij Artiestenbureau JB Productions .

leon@jbproductions.nl
Video
Mariska Kwantes

Mariska Kwantes

Gezelschapsdier Mariska is graag van de partij bij Artiestenbureau JB productions. Mariska woont en werkt op hetzelfde bedrijventerrein waar Artiestenbureau JB Productions gevestigd is. Wanneer Leon en/of Nienke extra handjes nodig hebben kunnen ze Mariska bellen. Daarnaast is zij ook op locatie voor acts en/of attracties samen met collega's. 

 

info@jbproductions.nl
Pauline Terlouw

Pauline Terlouw

Pauline verzorgt de financiële administratie binnen Artiestenbureau JB Productions en JB Attracties. Haar verleden als medewerkster bij een grote bank in Nederland komt hierbij goed van pas.

pauline@jbproductions.nl
Digi Danny

Digi Danny

Om nu nog beter bereikbaar te zijn voor onze klanten en om onze klanten snel van dienst te zijn kunt u nu kennismaken met " Digi Danny ".  Danny  is het Voice Respons Systeem van Artiestenbureau JB Productions. Dankzij “Digi Danny” zijn wij altijd bereikbaar Wij kunnen je nu nog sneller van dienst zijn.

De specialist in Sinterklaasfeesten

Al meer dan 27 jaar toonaangevend in het boeken van Sinterklaasshows. Wij selecteren het beste aanbod Sinterklaasshows en zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Naast Sintshows kun je bij ons ook terecht voor Sinterklaas attracties, Sint en Piet op bezoek en Muzikale Zwarte Pieten. 

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186-602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jay Wammes

Jay Wammes

Verkoopassistent
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van al het Sinterklaas Entertainment op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact